Bianchi Vending

Bord automater

Bianchi´s modeller af bord automater er velegnede til mange forskellige arbejdssituationer, takket være deres innovative teknologi og enestående smukke design. Automaterne fås i flere varianter, med både enkelt og dobbelt kopsystem, med en kapacitet på op til 300 kopper.

Kvaliteten af produktet svarer til det de fleste caféer og kaffebarer kan præstere, takket være det patenterede system fra Bianchi Vending Group.
Samtidig er Bianchi miljøbevidst og leverer automater med Led lys som gør maskinerne særdeles el-besparende.

Modellerne kan leveres med underskab og fungerer således som fritstående automater, som kan placeres næsten overalt i virksomheden, for at gøre automaten mest tilgængelig for medarbejderne.

Sortimentet indeholder automaterne Gaia i forkellige varianter som alle brygger kaffe på hele bønner eller instant kaffe og med mulighed for at tilføje enhed med frisk mælk funktion. En anden model er Bianchi Lei200, også i 2 udgaver med hele bønner eller instant kaffe. Vores nyeste model hedder Prima Fresh Brew og er en topmodel der brygger en fantastisk kop kaffe på hele bønner. læs mere om denne model her.

Hvis man ikke ønsker at kaffeautomaten LEI200 har fastvandstilslutning, så kan man få denne model med indbygget vandtank. Dette kræver dog køb af underskab.